Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

4-timer

Ternvalts første langdistanceløb

4-timer 
12/10/05 

I forbindelse med den kommende weekends 4-timers løb på Padborg Park, får Renault Clio Cup og Special Saloon Car køreren Jesper Ternvalt sin debut indenfor langdistance løb.
 

Jesper Ternvalt stiller sammen med Allan og Michael Bjerregaard (far og søn) op i sin Renault Clio racer. Samme racer som han i denne sæson har kørt i både Clio Cup og Special Saloon Car mesterskaberne.


Jesper Ternvalt deler denne weekend sin Renault Clio Cup racer med Allan og Michael Bjerregaard.
(Foto: Motorsporten.dk)

De tre kørere tager fredag til Padborg Park, for at teste to dage forud for søndagens løb, da det bliver første gang at Allan og Michael skal køre i en Renault Clio Cup racer.
Som yderligere forstærkning af teamet, har Ternvalt allieret sig med sin teamkollega Peter Hansen, der skal stå for tankning med mere under pitstoppene.

Derudover er der blevet indkøbt rigeligt med både bremsedele og dæk, så man føler sig godt rustet på materielsiden.
"Det er planen at jeg selv skal køre de første og de sidste stints i løbet" - udtaler Jesper Ternvalt - "hvordan resten skal fordeles finder vi ud af efter testen, når vi ser hvordan tempoet ligger."


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • 16/10/05 - Padborg Park - 4-timer
  •