Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

4-timer

Blandet mandskab

4-timer 
12/10/05 

- hos LV-Motorsport til 4-timersløbet
Hele denne sæson har LV-Motorsport indsat to Peugeot 307'ere i DTC serien, men når teamet denne weekend stiller op i 4-timers løbet på Padborg Park, så bliver det i deres Yokohama Cup racer.
 

Sæsonen igennem blev de to DTC racere kørt af henholdsvis Klaus Verner og David Falch - de to kører naturligvis også med i 4-timers løbet, hvor de som tredje kører får Casper Lind Poulsen fra Team Plumber, der denne sæson har kørt Yokohama Cup raceren.

Så Casper kommer med frisk erfaring med Peugeot 307 EPO II raceren, som han denne sæson kørte til en tredje plads i mesterskabet.
Men det er også en bil som de to DTC kørere har stor erfaring med - det er nemlig den ene af de biler som i 2004 sæsonen indbragte teamet de tre første pladser i Yokohama Cup mesterskabet, hvor Klaus Verner blev nummer et og David Falch nummer tre - mellem sig havde de sportsdirektør Lars Vendelbo.


Casper Lind Poulsen skal den kommende weekend dele Peugeot 307 EPO II raceren med DTC kørerne Klaus Verner og David Falch.
(Foto: Motorsporten.dk)

"Jeg håber vi kommer til at tage pokaler her i weekenden" - oplyser sportsdirektør Lars Vendelbo - "vi skulle have gode chancer i klassen, ligesom vi stiler efter at slutte i top tre i løbet generelt."

Som forberedelse til løbet tager LV-Motorsport og Team Plumber lørdag til Padborg Park, hvor de deltager i en træningsdag for alle deltagerne i 4-timers løbet.
Teamet har gode minder med fra 4-timersløbet i 2003, her kørte Klaus Verner, David Falch og Lars Vendelbo sig til en placering som nummer tre i deres klasse, og som nummer syv generelt - på trods af at de måtte foretage et pitstop mere end konkurrenterne.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • 16/10/05 - Padborg Park - 4-timer
  •