Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

European Touring Car Cup

Nu bliver det hans tur

European
Touring Car
Cup 

12/10/05 

Peugeot Sport Danmarks 407-model får sin fjerde chauffør
Først var det Soheil Ayari, Frankrig. Så blev det Eric Hélary, Frankrig. Og i forrige weekend var det Kurt Thiim, Luxembourg, der fik lov til at køre Peugeot Sport Danmarks nyudviklede Peugeot 407. Men i den kommende weekend bliver det en helt fjerde kører, som skal styre den store franskmand.
 

Det bliver Jens Edman, Sverige, der sammen med Michel Nykjær, Tappernøje, er de danske indslag i FIA European Touring Car Cup, som køres på Vallelunga i Italien i weekenden.

"Det bliver meget spændende at komme dernede med den (407-modellen, red.)," siger Jens Edman. "Jeg har testet i den, men har ikke kørt løb, og det skal blive spændende at se, hvordan det går. Det ser jeg meget frem imod."

Svenskeren har tidligere i år testet bilen på Padborg Park, men ellers er det primært bag rattet af en 307-model, at han har høstet erfaringer i en Peugeot-model.

"Det er to helt forskellige biler at køre," forklarer han.

"407eren er længere og bredere, og den føles meget mere rolig, men det er også en ny bil, så når vi får den kørt til, bliver den meget bedre end 307. Kikker vi på undervogn og aerodynamik, er 407 bedre end 307. Men det er jo en ny bil, der ikke har kørt så meget. Kan vi få den kørt ind, bliver det den bedste bil."


Læs mere om:
  • 16/10/05 - Vallelunga - European Touring Car Cup
  •