Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTC Cup

God afslutning

DTC Cup 
09/10/05 

Jesper Sylvest havde en konkurrencedygtig DM-Finale
2005-sæsonen har været noget af en op- og nedtur for den tidligere DTC Cup-vinder, Jesper Sylvest, Jægerspris, men her hørte årets DM-Finale heldigvis til en af de bedre.
 

For anden gang i år kvalificerede han sig til Super Pole, og i pre-finalen lå han længe som bedste privatkører, inden han måtte slippe Martin Pedersen, Køge, forbi. I finalen så det også godt ud.

"Jeg kommer rigtig godt fra start. Ingen overhaler mig i starten, hverken i pre-finalen eller finalen," siger den langlemmede nordsjællænder, som dog senere løb ind i problemer.

"Det går galt for enden af publikumslangsiden. Kurt (Thiim, red.) går på tværs, så jeg må stoppe helt op. Jeg tager yderbanen i hesteskoen, ryger ud i græsset og taber mange placeringer. Jeg kører mig så op fra en fjortendeplads til nummer 11, men bliver så ramt af Jens Enemark, og så kunne jeg starte forfra igen. Det var lidt ærgerligt, for det gik ellers godt."

En af de kørere, som han herefter kæmpede med, var Kurt Thiim, Luxembourg, men udenlandsdanskeren måtte blive bagved. "Han kunne ikke køre fra mig. Jeg var hurtigere andre steder end ham, og jeg kunne få lidt luft," siger Jesper Sylvest.

Fotograf: Birger Vilén.


Læs mere om:
  • 02/10/05 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge
  •