Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

European Touring Car Cup

Edman + 407 = ETCC

European
Touring Car
Cup 

07/10/05 

For lidt over en uge siden skrev motorsporten.dk, at svenske Johan Stureson skulle køre ETCC i sin danskbyggede Peugeot 407. Nu melder en anden løveunge sig klar til løbet på Vallelunga.
 

Han tog sig af årets DTC-bronze, og nu går han efter europæisk ædelmetal. Jens Edman og Peugeot Sport Engineering sætter kursen mod FIA European Touring Car Cup på Vallelunga. Og ambitionerne om europæisk succes er høje:

- For mig kan løbet i Vallelunga være en stor chance for at vise de internationale teams, hvad jeg kan præsstere. Får jeg et godt resultat, kan det forhåbentligt åbne mange døre i fremtiden, skriver Jens Edman i sit nyhedsbrev.


Edman stiller op i Peugeots 407 - Her med Kurt Thiim ved styrepinden
(Foto: Motorsporten.dk)

Men som så mange andre, især racerkører, kniber det med finanserne hos Edman:

- Vi har endnu ikke alle pengene, men vi har taget beslutningen om at vi tager af sted. Vi kommer til at arbejde til det sidste med at få pengene skrabet sammen, siger den populære svensker.

Løbet på Vallelunga bliver samtidig et skifte til Peugeots 407. En bil, Edman tidligere har testet og kender godt:

- 407 er en meget bedre bil på den type bane, så det kan være en fordel for mig, at teamet har valgt den i stedet for 307'eren, siger Edman om bilen, der har kørt med stor succes i STCC.

Edman, Michel Nykjær, Johan Stureson og alle de andre kan følges på Eurosport søndag den 16. oktober.

Bo Skovfoged

Læs mere om:
  • 16/10/05 - Vallelunga - European Touring Car Cup
  •