Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Det var kattens!

Danish
Touringcar
Challenge 

08/10/05 

John Hansen kunne ikke fortsætte takterne fra Padborg Super Prix
Efter den flotte præstation ved Padborg Super Prix var John Hansen, Kruså, meget opsat på at fortsætte de gode takter på FDM Jyllandsringen. Og til at starte med så det da også positivt ud.
 

"Mens bilen kørte i træningen, lå vi godt med. Det er det tætteste, vi har været på at have farten til at komme i Super Pole, og det var jeg lidt opsat efter," siger sønderjyden, som dog atter løb ind i problemer med den røde Alfa Romeo.

"Vi kørte nogenlunde fornuftigt under træningen, men fik så en teknisk defekt, da vi tabte udstødningen. Vi har før prøvet, at den har arbejdet sig af, så det fæstnede vi os ikke ved. Men den trak slet ikke i tidtagningen, og det fattede vi ikke en meter af."

En undersøgelse viste, at motoren havde fået for meget brændstof, men uanset hvad man gjorde, fortsatte den med at gå urent også i søndagens opvarmning. Men så opdagede man en løs vakuumslange.

"Nu troede vi, at vi havde fundet fejlen, men allerede under grønflagsomgangen kunne jeg mærke, at det ikke var rigtigt godt," forklarer John Hansen, der først fandt frem til årsagen, da han var kommet hjem og talt med sin tyske tuner. "Jeg fortalte ham om symptomerne, og han kunne slå fast, at det var katalysatoren, der var smeltet fuldstændigt sammen. Og da vi fik den undersøgt, viste det sig at være rigtigt!"

Fotograf: Birger Vilén.


Læs mere om:
  • 02/10/05 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her