Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Den Blå Avis MC 600 Challenge

Ingen medaljer her

MC600
Challenge 

08/10/05 

Team Suzuki Danmark har ikke haft samme succes som i DM-serien
Team Suzuki Danmark startede sæsonen som forsvarende mester. Kim Phillip, Blommenslyst, var vinderen af de to første udgaver af Den Blå Avis MC600 Challenge, og til denne sæson fik han en teamkammerat i Thomas Harding, Slagelse.
 

Succes fik teamet, men det var i DM-serien, hvor det blev til to guld- og to sølvmedaljer. Men metal blev det ikke til i Den Blå Avis MC600 Challenge.

"Teamet har haft en del uheld, og motorcyklerne har manglet effekt. Faktisk har jeg haft den effektsvageste motorcykel i hele feltet," siger Thomas Harding.

Det er dog blevet til fire podieplaceringer for Team Suzuki Danmark. Thomas Harding fik en andenplads ved den afbrudte pre-finale på Ring Djursland, mens Kim Phillip tre gange har været på skamlen. Ved weekendens afslutning var fynboen også i nærheden af podiet, da han i pre-finalen lå på fjerdepladsen, da han styrtede. Han kom dog på hjulene igen og sluttede som nummer 12, men dagen efter var han plaget af smerter, og han måtte lade sig falde fra fjerde- til femtepladsen.

I begge løb måtte Thomas Harding kæmpe hårdt for resultaterne. I pre-finalen indgik han i en fem-mands gruppe og sluttede som nummer 11, mens han i søndagens finale blev nummer 10 efter bl.a. at have holdt den nye mester, Søren Hole, Kalundborg, bag sig.

"Hvad der helt nøjagtig skal ske til næste år, vides ikke," siger Thomas Harding om fremtiden. "Løbsserier og reglementer er ikke offentliggjorte endnu. Kun én ting er sikkert, at der skal køres motorcykel og begge kørere tørster efter at vise, at de kan køre endnu hurtige og mere underholdende."

Fotograf: Birger Vilén.

DBA MC600 Challenge

Læs mere om:
  • 02/10/05 - Jyllandsringen - MC600 Challenge
  •