Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Glad kører og teamejer

Danish
Touringcar
Challenge 

07/10/05 

Team Essex Invest scorede dobbelt
For to år siden vandt Team Essex Invest teammesterskabet, mens Casper Elgaard, Århus, blev henvist til andenpladsen i kørernes konkurrence. Sidste år var det lige omvendt. Her tog århusianeren kørernes titel, mens teamet måtte afgive førstepladsen i holdenes konkurrence.
 

I år forløb tingene som bekendt helt anderledes. Både kører- og teammesterskaberne kom i hus, og det gav glæde i teamet.

"Jeg er glad og stolt over at have vundet to mesterskaber back to back", siger Casper Elgaard i en pressemeddelelse fra teamet. "Det var en rigtig god weekend. Søndag morgen havde jeg det rigtig godt - bedre end forventet. Jeg havde sovet som en sten om natten. Men før løbet var sommerfuglene i maven blevet noget store. Heldigvis var bilen fantastisk hele weekenden."

Glæden deles af teamejer Peter Halvorsen: "Vi havde ikke regnet med at vinde team mesterskabet efter det, der skete på Padborg Park, men at vi gjorde det, er jo bare dejligt. Vi synes, det er fortjent, og vi er bare så glade."

Fotograf: Birger Vilén.


Læs mere om:
  • 02/10/05 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her