Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Den Blå Avis MC 600 Challenge

Sådan gik det dem

MC600
Challenge 

07/10/05 

Tre wild card-kørere var til start
Normalt er udstedes der til hver afdeling et enkelt wild card til en kører, der ikke er fast deltager i Den Blå Avis MC600 Challenge, men ved DM-Finalen på FDM Jyllandsringen blev intet mindre end tre kørere udstyret med et såkaldt wild card. Her var to af dem endda debutanter i serien.
 

Rasmus Vendelbo Sørensen, Kirke Hyllinge, var den eneste wild card-kører, der gennemførte både pre-finalen og finalen. Det blev til placeringer som henholdsvis nummer 19 og 18 for handelsskoleeleven i det skrappe felt.

Carsten Lund, Ølstykke, var den wild card-kører, som gjorde det bedst. Han blev nummer 16 i pre-finalen og var blot halvandet sekund fra et sekund. Derimod måtte han udgå af finalen.
Michael Haldbæk, Frederiksberg, blev nummer 21 i pre-finalen, men på den ellevte omgang i finalen styrtede han på sin Suzuki, så lægen måtte sendes på banen. Suzuki-køreren var dog ikke kommet mere til skade, end at han selv kunne gå fra uheldsstedet.

Fotograf: Birger Vilén.

DBA MC600 Challenge

Læs mere om:
  • 02/10/05 - Jyllandsringen - MC600 Challenge
  •