Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

På rette vej

Danish
Touringcar
Challenge 

06/10/05 

Michel Nykjær endte på sammenlagt sjetteplads
Inden DM-finalen besatte Michel Nykjær, Tappernøje, den sammenlagte sjetteplads i mesterskabet, og da den foranliggende John Nielsen, England, var en af de store pointvindere, mens den bagvedliggende Martin Jensen, Albertslund, ikke fik det helt store udbytte af dagen, formåede den sydsjællandske Seat Toledo-kører at bibeholde denne placering.
 

Dette skete med fjerdepladser i både pre-finalen og finalen, men undervejs var der dog et par episoder, som kunne have endt katastrofale for ham. Således havde han nærkontakt med Casper Elgaard, Århus, da feltet trak sig sammen på vej mod første sving. Senere kom den nykårede mester også tæt på ham og slap forbi.

"Jeg havde rigtigt god fart i bilen de første omgange, men på det nye baneafsnit kneb det med grebet, og midt i løbet var fordækkene færdige," udtalte Michel Nykjær efter løbet. "På det tidspunkt var Casper hurtigere end jeg, så jeg ville ikke fremprovokere en farlig situation ved at spærre unødigt."

"Stor ros til Michel og teamet for indsatsen igennem hele sæsonen," lyder vurderingen fra teamchef Carsten Petersen efter løbet.

"Alle har ydet en kæmpe indsats, marginalerne har blot ikke været på vores side i de afgørende situationer. Der er dog ingen tvivl om, at vi er på rette vej, og jeg er overbevist om, at vi vil se resultaterne på lidt længere sigt. Danish Touringcar Championship er toppen af dansk motorsport, og Seat Racing Team har vist potentialet til at være med i forreste række. Vi mangler endnu at få de sidste sponsoraftaler endeligt på plads for den kommende sæson, men jeg håber og tror på, at vi også i den kommende sæson vil være med til at præge kongeklassen i dansk motorsport."


Læs mere om:
  • 02/10/05 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her