Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

Camilla ramt af uheld

Clio Cup - DK 
05/10/05 

Clio CupDet var en noget ærgerlig Camilla Stephansen der tog fra DM finalen på Jyllandsringen i søndags. Påkørsler og defekter ødelagde en del for Camilla.
 

Camilla Stephansen var noget uheldig søndag da sidste afdeling af mesterskabet i Fleggaard Renault Clio Cuppen blev kørt. Hun havde fået en fornuftig startplacering som nr. 16, og skulle derfra selv ordne sagerne. Og hun var da også på en lille men sikker fremmarch, da hun uheldigvis blev ramt af en af konkurrenterne. Det slog styretøjet skævt på bilen, men alligevel kæmpede Camilla Stephansen ufortrødent videre og sluttede første heat på en placering som nr. 13.


Camilla Stephansen på vej mod en placering som nr. 13 i første heat
(Foto: Motorsporten.dk)

I andet heat var det ikke en påkørsel der ødelagde det for Camilla Stephansen. Det var derimod gearkassen der syntes at sæsonen var ved at være slut. Andet gearet forsvandt ud i den blå efterårssol, og dermed var Camilla Stephansen også ude. Men da der havde været en del tumult tidligere i heatet, blev Camilla Stephansen alligevel klassificeret som nr. 17. Sammenlagt slutter Camilla Stephansen sæsonen af som en sammenlagt nr. 16.

Camilla Stephansen er af "gå på med krum hals" typen. Camilla siger blandt andet at, "sæsonen faktisk er sluttet alt for tidligt, og jeg synes at der er alt for længe til at vi skal i gang igen."

Med den udtalelse henviser Camilla Stephansen til at hun allerede nu er nået langt i planlægningen af næste sæson, og mon ikke vi får hende at se på racerbanerne igen også i 2006? Der arbejdes allerede nu hårdt på at få stykket hele planlægningen sammen.


Camilla Stephansen vil gerne forsætte i næste sæson
(Foto: Motorsporten.dk)

Igen var Camilla Stephansens trofaste fanklub mødt op for at bakke hende op. Fanklubben får derfor en stor og varm tak fra Camilla, der har observeret at uanset hvor hun kører, ja der møder hendes fanklub talstærk frem. Ikke en eneste løbsweekend har de svigtet i år. Sponsorerne skal også have en stor tak for en støtte i denne sæson, og mon ikke at flere af dem godt kan finde på at forsætte samarbejdet med Camilla Stephansen.

Nu venter der dog en vinterpause, hvor planlægningen for næste sæson skal laves færdig. Samtidigt har Camilla flere andre ting der gør at sæsonen ikke er helt slut endnu. Blandt er hun en af kørerne ved bilmessen i Herning sidst i denne måned. Der gives der mulighed for at komme ud at køre med blandt andet Camilla Stephansen i en rigtig racerbil. Men sæsonen på racerbanerne er slut, og Camilla Stephansen takker for al den støtte hun har fået gennem hele sæsonen.

Dons

Læs mere om:
  • 02/10/05 - Jyllandsringen - Clio Cup - DK
  •