Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Kents debut i DTC

Danish
Touringcar
Challenge 

05/10/05 

Efter nærmer beregninger kort efter løbet på Padborg Park, blev det klart for Kent og resten af Team SH Bilcenter Motorsport, af de kan kalde sig Danmarksmester i Yokohama Cup Gr. N 2000, dette gav selvfølgelig anledning til knap så mange nerver til finale-løbet, og fokus kunne nu sættes andetsteds.
 


Kent Iversen Danmarks Mester i Gruppe N 2000.
(Foto: Motorsporten.dk)

Nemlig motorsportens superliga DTC, Danish Touringcar Championship.

Team SH Bilcenter Motorsport har det sidste stykke tid vurderet hvad man skulle bruge en evt. sejr i DM til. Skulle man prøve kræfter med de hårde drenge i DTC, eller køre endnu en sæson i Yokohama klassen? Kent vidste godt hvad han ville - mærke suset i en DTC bil. Drømmen blev realiseret, og Kent kunne denne weekend debutere i DTC, i sin Peugeot 406 coupé.

Man skulle derfor mene, Kent ville få en travl weekend. Han skulle køre i to klasser denne weekend, men det blev hurtigt reduceret til en klasse. Tidtagningen i Yokohama Cuppen, gik ikke som forventet. Koblingen på 307'eren havde set bedre dage, og Kent endte med klassens dårligste tid. Ikke just tilfredsstillende for en dansk mester. Kent besluttede sig derfor at undlade at køre finale-løbet i Yokohama Cup, og i stedet koncentrere sig om DTC.


Kent Iversen debuterede lørdag i DTC klassen.
(Foto: Motorsporten.dk)

Kent havde ingen forventninger til løbet og feltets placeringer. Kents mål var at lære sin nye bil at kende, da denne slet ikke ligner hans Peugeot 307. Bilen har en hel anden opsætning og farten er der også blevet skruet op for.

Efter tidtagningen, lørdag, endte Kent som feltets nr. 18. En placering som overgik alle forventninger, men dog ikke godt nok til at skulle køre Super pole søndag.

Pre-finalen blev ikke den helt store succes for Kent. Kent kørte i pit, kort inden løbets slutning. Han kunne lugte benzin inden i bilen, og var ikke sikker på årsagen til det, og ville heller ikke risikere at blive utilpas. 6 point fik han dog med sig til finalen.

I Finalen skulle Kent starte som en af de sidste, Kent leverede en flot kørsel og benyttede sig også af et par enkelte chancer i overhaling. Dette kostede noget af kofangeren, da en overhaling indenom blev en smule snæver.


Kent Iversen lod sig ikke skræmme af konkurrenterne i DTC klassen.
(Foto: Motorsporten.dk)

Finalen blev gennemført, og endnu 6 point, som sammen med de 6 point fra pre-finale gav 12 point sammenlagt. For Kent blev det derfor til en samlet 18. plads ud af 28 kørere. I DTC's privatcup, endte Kent som nr. 10.

For Kent blev denne weekend begyndelsen på en ny udfordring. Med sig bagagen har han et danmarksmesterskab og 3 års erfaring i Yokohama Cup. Oven i det en masse uforglemmelige oplevelser, Kent har haft med Team SH Bilcenter Motorsport og Motorsportens andre udfordrere.

Team SH Bilcenter Motorsport takker af for denne sæson, og siger tak til sponsorer, mekanikere og alle de andre hjælpende hænder som har valgt at tro på Kent.

Team SH Bilcenter Motorspor


Læs mere om:
  • 02/10/05 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her