Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Den Blå Avis MC 600 Challenge

Lykkelig og lettet mester

MC600
Challenge 

05/10/05 

Søren Hole roser sit team
Søren Hole, Kalundborg, blev i weekenden vinder af den tredje udgave af Den Blå Avis MC600 Challenge på FDM Jyllandsringen.
 

"Vi havde opbygget et pointforspring i begyndelsen af sæsonen, som der blev tæret på hen i mod slutningen," siger vestsjællænderen. "Derfor er det en stor lettelse, at forspringet holdt, selvom jeg kom under pres til sidst. De sidste tre løb måtte jeg køre taktisk, og derfor er det skønt, belønningen kom i sidste ende."

Årets resultat var en tand bedre end det, Søren Hole sidste år præsterede for sit team, Midtfyns MC, der til denne sæson tog navneforandring til Kawasaki Dunlop Racing Team. Men bagmanden var stadig den tidligere mesterkører, Karsten Rasmussen.

"Søren Hole og jeg har begge en stor international erfaring fra løb i hele Europa. Det betyder, vi tænker ens og supplerer hinanden fantastisk, når vi skal sætte motorcyklen op. Og med mesterskabet i hus er alt faldet ud i sin skønneste orden."

"Det er uden tvivl det mest professionelle team, jeg til dato har kørt i," tilføjer Søren Hole, som med kort varsel debuterede i Den Blå Avis MC600 Challenge efter en pause fra sporten. Roser kommer der også fra den danske Kawsaki-importør:

"Søren Hole er den hurtigste og bedste kører, og teamet har en yderst professionel indstilling til tingene. Vi er meget tilfredse med resultatet, "siger Poul Bovbjerg, salgschef ved Kawasaki Danmark.

Som vi tidligere har fortalt her på mc600.dk, var Kawasaki Dunlop Racing Teams anden kører, Søren Lauridsen, Værløse, en af bejlerne til bronzen. Længe lykkedes det ham at holde Steven Tirsgaard, Herning, bag, men til sidst måtte han lade vestjyden passere. Det samme skete i den samlede stilling.

"Naturligvis er det skønt at komme på podiet, men samlet set er resultatet ikke hvad jeg havde drømt om. Derfor er jeg lige nu skuffet," siger Søren Lauridsen, som forinden sæsonen havde en målsætning om at komme blandt de tre første i den samlede stilling.
DBA MC600 Challenge

Læs mere om:
  • 02/10/05 - Jyllandsringen - MC600 Challenge
  •