Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

4-timer

Comeback til Birkelund-bil

4-timer 
05/10/05 

Om fjorten dage deltager Clio Cup-racer i langdistanceløb
Max Birkelund, Vorbasse, var en af deltagerne i den første udgave af Fleggaard Renault Clio Cup. I år har bilforhandleren også været til stede ved løbene, men det har været som tilskuer.
 

Hans bil har ligeledes heller ikke været i aktion, men nu kommer der gang i den.

Bilen er nemlig blevet anmeldt til det 4 timers løb, som køres på Padborg Park den 16. oktober. Men det bliver ikke med Max Birkelund som chauffør.

I stedet er det de to tidligere Yokohama Cup-kørere, Torben Steen Kühnel, Frederiksberg, og Jesper Leen Jensen, Roskilde, som hopper i bilen, hvor Nikolaj Sørensen, Taastrup, bliver tredje mand.

"Foreløbig er bilen den eneste, der er tilmeldt i den specielle klasse i løbet, hvor bilerne skal opfylde Clio Cup-reglementet, men vi regner med, at der kommer flere og giver den modstand," siger Jesper Nielsen fra DTC A/S, der arrangerer løbet sammen med Padborg Park. "Udover Clio Cup-racere er løbet også åbent for biler fra DTC, Special Saloon, OK Saxo Cup og Yokohama Cup."

Fotograf: Birger Vilén.

Fleggaard Renault Clio Cup

Læs mere om:
  • 16/10/05 - Padborg Park - 4-timer
  •