Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Tilfreds med debuten

Danish
Touringcar
Challenge 

05/10/05 

Kurt Thiim anser den nye Peugeot 407 for lovende
DM-Finalen på FDM Jyllandsringen gav debut til en ny bil i Danish Touringcar Championship. Men det var ikke nogen hvilken som helst ny bil.
 

Det var en bil, der var udviklet med henblik på deltagelse i World Touring Championship, og så vel at mærke af et dansk team.

Vi taler naturligvis om Peugeot Sport Danmarks Peugeot 407, som efter et par løb i WTCC-serien skulle prøve kræfter med den hjemlige serie, hvor Kurt Thiim, Luxembourg, fik æren af give modellen sin debut. Facit blev en sjetteplads i pre-finalen og en beskeden femtendeplads i finalen, der var en konsekvens af et sammenstød med Philip Andersen, Risskov.

"Det er en lang vogn, og du har ikke den der on-off-tendens, som man i andre biler," lød forklaringen fra Kurt Thiim, da vi bad ham karakterisere den seneste bil i DTC-serien.

"Der er mere ro i bilen, men den er måske ikke så venlig, for hvis man har lidt problemer med understyring, så bliver det et større problem. Men det er ikke værre, end at man kan kurere det med noget test, for bilen er flot bygget og er lavet med en fremtid. Det er tynde hjulophæng, men de er lavet af stærkt stål, så der er ingen tvivl om, at på et tidspunkt kører det tog også."

Fotograf: Birger Vilén.


Læs mere om:
  • 02/10/05 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her