Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Tak for i år!

Danish
Touringcar
Challenge 

04/10/05 

Jyllandsringen dannede rammen for afslutningen af årets DTC mesterskab. Kampen stod primært mellem Jan Magnussen og Casper Elgaard og som bekendt løb Elgaard af med sejren.
 

Niende afdeling
På grund af problemer med tændingen på den ene cylinder kom vi ikke med i lørdagens tidtagning og vore mekanikere måtte bruge lørdag aften på at lokalisere fejlen. Det viste sig at være et stik til styreboksen der var beskidt og ikke gav noget signal. Fejlen blev rettet, tak for hjælpen til Peter Rasmussen, og vi var klar til træningen søndag. Her kørte bilen rigtig godt og Jørgen var vældig tilfreds.

Prefinalen skulle vi starte bagerst i feltet da vi jo ikke havde nogen tid fra tidtagningen. Jørgen får en rimelig god start og får i løbet af de første par omgange overhalet et par konkurrenter, men på syvende omgang får motoren en underlig lyd og for ikke at risikere at ødelægge motoren parkerer Jørgen bilen på inderkredsen. Det er dog ikke værre end han selv kan køre bilen i pitten og i pausen får vores mekanikere udbedret fejlen.

Det viser sig at være nogle propper der er flækket,de bliver skiftet og vi er klar til at køre finalen.
Igen skal vi starte bagerst og Jørgen kommer atter rigtig godt fra start. Det tegner til et godt løb, hvor Jørgen virkelig får vist at Corollaen godt kan være med, men da Jørgen overhaler Kim Lund for enden af langsiden, en rigtig Nykjær/Magnussen overhaling, vil Kim ikke rigtig acceptere at han er overhalet og i hans forsøg på at komme igen rammer han Jørgen på forhjulet.
Resultatet er at bilen nu spidser 9cm og ikke rigtig er til at styre. End of story, Jørgen må køre i pit og meget symptomatisk ender vores sæson med bilen i parkeret i pitten.

2005
Som sagt har vi ikke formået at leve op til vores målsætning og derfor må vi jo erkende at sæsonen har været en skuffelse og vi slet ikke kan være tilfredse. Det positive er at det for det meste har været småting der har slået os ud. Det negative, at de ofte har medført følgeskader der har holdt os på værkstedet og ikke på racerbanen og desuden har været meget omkostningstunge.

F.eks. skyldes vores uheld i Sverige et kabel der satte sig fast, en lille ting til ikke ret mange penge, men følgerne var til at få øje på og kostede mange timer på værkstedet.
Ser vi bort fra bilen kan vi konstatere, at vi aldrig før har haft så mange gæster i løbet af en sæson, for første gang havde vi også besøg da vi var i Sverige. Det har været positivt at se så mange til løbene på de forskellige baner.

I august måned havde Jørgen fået stablet en lille ZULU begivenhed på benene, FC ZULU stillede op til kamp mod 16-18 DTC chauffører. Kampen blev spillet på Hammel Stadion fredag d. 26.08 som optakt til Grand Prix weekenden. Et fantastisk godt arrangement, som oven i købet fik samlet ca. kr. 75.000 ind til Red Barnet. Selve kampen endte med sejr til FC ZULU på 5- 3. Jørgen fik sat sit fodaftryk på kampen med en scoring. Kampen blev overværet af ca. 2.000 tilskuere.

Der skal også lyde en stor tak til Jakob Kristensen og Jan Engelbrecht, der har repræsenteret Team ZULU Racing i Fleggard Renault Clio Cup, og deres mekanikere for et godt samarbejde og hyggelige timer i teltet.

Til sidst vil vi gerne sige tak for denne gang og forhåbentlig på gensyn.

Team ZULU Racing


Læs mere om:
  • 02/10/05 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her