Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

Nogenlunde tilfreds

Clio Cup - DK 
04/10/05 

Clio Cup- det var dommen over DM Finalen fra Ternvalt
Jesper Ternvalt har året igennem kæmpet for at forbedre sig i Clio Cup klassen, og til DM Finalen i weekenden på Jyllands-Ringen var det så sidste chance for i år.
 

Målet var at nærme sig top 10 og helst komme med inden for - et stort mål at sætte, men ikke uopnåeligt for Jesper.

Det skulle dog vise sig, at der weekenden igennem blev kørt både hurtigt og hårdt i Clio Cup klassen, så topplaceringerne ville blive dyre!

Lørdag:
Første punkt på dagsordnen var en fri træning, her var Jesper knapt 2 sekunder fra hurtigste mand, alligevel havnede han helt nede på 17. pladsen - så tæt lå tiderne, også selv om de blev kørt i regnvejr!


(Foto: Motorsporten.dk)

Det gik meget bedre i tidtagningen, hvor Jesper mindskede tidsforskellen til hurtigste kører til 1,3 sekund - han sluttede her på 11. pladsen.

Søndag:
Begge søndagens løb blev afviklet på tør bane, og igen var der mange både tætte, og hårde, kampe i hele Clio Cup feltet, her havde Jesper i begge løb nogle meget spændende, og meget fair, dyster med Henrik Jansen - dyster som Jansen i begge tilfælde trak sig vindende ud af.

Jesper placerede sig som nummer 12 i det første løb og som nummer 8 i det andet.
Dermed var målet for DM Finalen opnået, og det var da også en meget tilfreds Jesper Ternvalt der efter weekenden udtalte:
"Jeg havde problemer med at få varme i bagdækkene de første 4 - 5 omgange af løbene, men derudover gik det fint og jeg havde nogle dejlige dyster med Jansen. Det er tydelig at al den træning jeg har fået ved også at køre Special Saloon Car har hjulpet mig meget - det har været en god investering. Jeg tager endnu en sæson i Clio Cuppen, og målet for 2006 er allerede lagt fast - jeg skal slutte inden for top 10 i mesterskabet!"


(Foto: Motorsporten.dk)

Dette års mesterskab sluttede Jesper Ternvalt på 19. pladsen ud af de 28 kørere der har scoret point til dette års mesterskab.
Teamkollega Peter Hansen sluttede mesterskabet på 10. pladsen.

Teamet er allerede igang med at gå bilen igennem, så den kan stå klar til Mini Le Mans løbet på Padborg Park om 14 dage - og i forbindelse med dette arbejde konstaterede man at bagbroen på raceren var skæv, hvilket sikkert har været en del af årsagen til Jespers problemer med bagdækkende på Jyllands.Ringen i weekenden.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • 02/10/05 - Jyllandsringen - Clio Cup - DK
  •