Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Diverse Motorsport

Han fik checken

Diverse 
04/10/05 

Finn Nørbygaard modtog overskuddet af velgørenhedskampen
Et fast element under en DTC-afdeling er det obligatoriske gridshow. Her kan fans og tilskuere komme helt tæt på idolerne og deres racerbil, få en autograf og tage et foto til scrapbogen derhjemme.
 

Denne gang havde gridshowet dog et ekstra indslag.

Red Barnet havde sendt en af sine ambassadører, Finn Nørbygaard, til FDM Jyllandsringen, hvor han på podiet fik overrakt en check med overskuddet af velgørenhedskampen fra fodboldkampen mellem FC Zulu og de atten repræsentanter fra Danish Touringcar Championship.

Overrækkelsen forstod initiativtageren til kampen, Jørgen Weinreich, Hammel, som på denne søndag ikke nøjes med at Redde Barnet. Han sørgede også for at Glæde Barnet, for han overrakte samtidig Finn Nørbygaard et gavekort til et af de motorsportskurser, han afvikler sammen med FDM Jyllandsringen.

Fotograf: Birger Vilén.


Læs mere om:
  • 02/10/05 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge
  •