Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

Ellmies stopper

Clio Cup - DK 
01/10/05 

Clio CupEfter 7 år med motorløb har jeg nu taget beslutningen om, at stoppe karrieren. Det er med blandede følelser at beslutningen er truffet, men skal det være, skal det være nu.
 

Jeg har haft mange sjove oplevelser med sporten lige fra begyndelsen i Yokohama klassen 0-1600c, hvor jeg opnåede at blive Danmarksmester. Til det lidt mere turbulente år med Skoda Motorsport i Yokohama klassen 1600-2000c, hvor jeg endte sæsonen som nr. 3, selv efter mistede point midtvejs i sæsonen.

Året i Renault Clio Cup startede som planlagt med en placering i top 5 efter de 2 første løb. Vi kunne se at "speeden" var der til at blande sig i toppen, men efter den lidt kedelige weekend på Padborg Park, hvor bilen blev, så godt som, totalt skadet gik det ikke rigtigt frem ad længere. Der var for mange ting der begyndte at spille ind, nok mest det økonomiske. Clio Cup er blevet en meget dyr klasse, hvis man skal være med helt fremme, og det må man drage sine konklusioner af.

Bilen har jeg solgt efter det sidste løb på JyllandsRingen, og vil være at se igen næste år, men med ny ejer.


(Foto: Team Ellmies)

Jeg vil hermed benytte lejligheden til at takke familie og venner der talrigt har hjulpet til hver løbs weekend, men ikke mindst alle mine sponsorer, der har gjort det muligt for mig at køre motorløb:
Særlig tak til: Centerdæk og fælge, Åbenrå Fælglager, Vojens Turistfart, Rødding Autoophug, Calle's Grænsebutikker, Læborgs Auto handel, Boysens Autolakering, Madsens Totalskilte, HC Norn Tømmerforretning, Nordea, Elf, FG Auto service, Sydjysk El-service, Lageri Schmidt m.fl.

Team Ellmies


Læs mere om:
  • 02/10/05 - Jyllandsringen - Clio Cup - DK
  •