Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

"Det var skidt"

Clio Cup - DK 
04/10/05 

Clio CupDet blev en alt andet end vellykket weekend for Pro-Four Racing teamet ved DM finalen. Lidt trøst var der dog at hente i en enkelt podieplacering.
 

Alle i Pro-Four Racing havde glædet sig til DM Finalen på Jyllandsringen, men det blev en af de mere trælse af slagsen - for nu at bruge et godt jysk udtryk. Træning og tidtagning blev kørt i regnvejr, men det var kun Brian Mikkelsen der kunne løfte optimismen i teamet, da han kørte fjerdehurtigste tid. Kasper Jensen, Rune Simoni og Camilla Stephansen sluttede tidtagningen som henholdsvis nr. 14, nr. 15 og nr. 16.

Første heat gav dog lidt opmuntring idet Brian Mikkelsen her kørte sig frem til en podieplads som nr. 3 i heatet. Også det unge talent Rune Simoni gjorde godt, og blev nr. 6 i heatet. Derimod skuffede Kasper Jensen - han sluttede heatet af som nr. 9, mens Camilla Stephansen igen var lige uden for hendes målsætning. Hun sluttede heatet som nr. 13. Henrik Nielsen som havde lejet teamets femte bil til DM finalen, sluttede som nr. 21 i heatet.


Rune Simoni - DeWalt talentet - klarede sig flot trods diverse påkørsler
(Foto: Motorsporten.dk)

Det blev et tilbageskridt i andet heat. En del karambolage i første sving sendte Brian Mikkelsen ud af løbet. Den megen uro sendte desværre også teamets andre kørere bagud i feltet. Slutresultatet blev at Rune Simoni blev placeret som nr. 10, Kasper Jensen som nr. 16, Camilla Stephansen som nr. 17, mens Henrik Nielsen gjorde det bedre her og blev nr. 15.

Der var selvfølgelig forskellige årsager til at placeringerne ikke blev så gode som ventet. Teamejer Peter Faarborg nævner i den forbindelse at både Kasper Jensen og Camilla Stephansen var ramt af tekniske defekter. En ledning var knækket ved tændingen på hans bil, mens Camilla Stephansen oplevede at gearkassen ikke ville som hun ville.


Camilla Stephansen havde problemer med gearkassen
(Foto: Motorsporten.dk)

Peter Faarborg vil gerne fremhæve teamets unge talent, Rune Simoni, der især i anden halvdel af sæsonen har gjort det mildest talt fremragende. "Desværre", udtaler Peter Faarborg, "har nogle af konkurrenterne ikke altid opført sig på asfalten som de burde have gjort. Det har især ramt Rune Simoni og Kasper Jensen. Men det kan vi ikke gøre noget ved nu. Sæsonen er slut, men jeg vil alligevel ikke undlade at henstille til at der køres pænere, så vi alle slipper for smadrede biler og ufrivillige parkeringer i fangsandet eller andre steder."

"Vi hos Pro-Four Racing er generelt tilfredse med slutresultatet. Kasper Jensen sluttede på femtepladsen, trods forskellige uheld undervejs i sæsonen. Brian Mikkelsen har også gjort det godt - især taget i betragtning af, at han faktisk trådte ind på et afbud og ikke kendte bilen. Rune har igen imponeret med sin flotte og rene kørsel, og så må vi ikke glemme feltets flotteste kører, Camilla Stephansen, der ikke er bange for at udfordre de mandlige konkurrenter. Hun ved godt hvordan man skal køre bil."

"Vi har i denne sæson haft to gæstekørere i vores femte bil. Begge er faldet rigtig godt ind i det fællesskab vi har. De er begge to gået på med krum hals og taget udfordringerne op uden at klynke, så også en ros til dem."


Debutanten Henrik Nielsen fik roser af teamchefen
(Foto: Motorsporten.dk)

"Til sidst, men ikke mindst - en rigtig stor tak til vore sponsorer, som virkelig har hjulpet os meget. Alle der har været involveret i at få teamet til at fungere, skal ligeledes have et stort klap på skulderen. Også herfra et stort tillykke til Henrik Larsen fra Team AutoMester med mesterskabet og Per Poulsen med andenpladsen, teamet har gjort det flot hele sæsonen igennem. Vi glæder os til at se kollegaer og konkurrenter igen i næste sæson." Slutter Peter Faarborg.

Dons

Læs mere om:
  • 02/10/05 - Jyllandsringen - Clio Cup - DK
  •