Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

Team AutoMester til tops

Clio Cup - DK 
03/10/05 

Clio CupTeam AutoMester fik afgjort tingene til egen fordel ved DM finalen på Jyllandsringen i weekenden. Henrik Larsen var så godt som mester, kun Per Poulsen kunne true ham.
 

Der var spænding på hos Team AutoMester da man mødte op på Jyllandsringen. Mesterskabet skulle afgøres, og hvem ville blive mester? Henrik Larsen havde de bedste kort på hånden, og kun teamkollega Per Poulsen kunne true Henrik Larsen. Til gengæld skulle Per Poulsen også passe på den anden vej, idet at Tom Pedersen kunne fravriste ham andenpladsen.

Tidtagningen blev kørt i regnvejr, og som Henrik Larsen udtrykte det, så var det noget rigtig skidt. Per Poulsen blev nr. 7 og Henrik Larsen nr. 10.


Team AutoMester kørerne på vej ud til afgørelsen
(Foto: Motorsporten.dk)

I første heat flaskede det sig således at Henrik Larsen fik en god start og faktisk var helt oppe på femtepladsen, men da han erfarede at Per Poulsen - som var den eneste der kunne true ham - var udgået efter 5 omgange, valgte Henrik Larsen at tage den med ro og sikre sig de nødvendige points som dermed sikrede ham mesterskabet. Henrik Larsen blev nr. 7 i første heat. Per Poulsen derimod var uheldig. Et lidt for kraftigt møde med en konkurrent sendte Per Poulsen af banen og han kom desværre ikke med i heatet igen.


Per Poulsen sikrede sig andenpladsen i mesterskabet
(Foto: Motorsporten.dk)

Andet heat blev lidt for dramatisk. Allerede i første sving gik det galt. Per Poulsen havde igen en tæt sammenkomst med en konkurrent, og modsat første heat lykkedes det denne gang at holde bilen på banen og Per Poulsen kunne køre én placering hjem som nr. 6. Henrik Larsen var noget mere uheldig. I det første sving kunne han ikke undgå at køre ind i en af konkurrenterne som holdt på tværs af banen. Det ødelagde bl.a. sporestangen på bilen, og der var ikke andet at gøre end at køre ind i midterområdet og parkere der.


Henrik Larsen var ikke sen til at gøre opmærksom på resultatet
(Foto: Motorsporten.dk)

Resultatet for Team Automester er efter årets sidste løb, at Henrik Larsen blev mester og Per Poulsen nr. 2 - kun 13 points efter Henrik Larsen. Dermed lavede Team AutoMester fuldt hus med begge deres kørere helt i top. Fra de to kørere skal der hermed lyde en stor tak til sponsorer, hjælpere, mekanikere og alle der har været med til at få hele setuppet til at fungere. Selv om ikke alle er nævnt her, er ingen glemt.

Dons

Læs mere om:
  • 02/10/05 - Jyllandsringen - Clio Cup - DK
  •