Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

De kæmper om denne bil!

Clio Cup - DK 
30/09/05 

Clio CupSkal Henrik Larsen eller Per Poulsen have chancen?
I morgen tørner Henrik Larsen, Gudbjerg, og Per Poulsen, Årup, ud på FDM Jyllandsringen. Her skal det afgøres, hvem der er hurtigst i tidtagningen og dermed får det bedste udgangspunkt til søndagens pre-finale og finale, som bliver afgørende for udfaldet af Fleggaard Renault Clio Cup.
 

Her på redaktionen ved vi godt, at der står meget på spil mellem de to repræsentanter fra Team AutoMester. Ikke mindst spørgsmålet om æren er vigtigt mellem de to fynboer.


(Foto: Renault Sport)

Alligevel har vi ikke kunnet dy os for at misbruge muligheden for at få hjerterytmen helt op i det røde felt hos de to inden finalen.


(Foto: Renault Sport)

Vi har nemlig fundet en række billeder frem af den Renault Megane Trophy, som vinderne af de europæiske nationale Clio-serier får lov til at teste efter sæsonafslutningen.

Fleggaard Renault Clio Cup

Læs mere om:
  • 02/10/05 - Jyllandsringen - Clio Cup - DK
  •