Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

To ens ... eller ikke

Clio Cup - DK 
30/09/05 

Clio CupFeltet får to debutanter med fornavnet Henrik
To nye navne dukker i denne weekend op i Fleggaard Renault Clio Cup. Begge hedder Henrik og kører for toneangivende teams.
Men her hører ligheden op.
 

Hvor Pro-Four Racing har anmeldt den 44-årige Henrik Nielsen i den bil, som Jesper Vestergaard, Daugaard, hidtil har kørt, så indsætter Fleggaard Leasing-teamet den tidligere Europamester, Henrik Lundgaard, Hedensted, i dette teams gæstebil.

Og for sidstnævnte kan vi vist roligt sige, at der er noget at leve op til. Noget, der enten kan ende som knald eller fald. I hvert fald hvis vi skal vurdere efter de kørere med DTC-erfaring, som Fleggaard Leasing-teamet tidligere har stoppet i de blå-hvid-ternede biler.

For halvanden uge siden gik det kanongodt på Padborg Park, hvor Jan Magnussen, England, vandt pre-finalen. Sidste forår endte det også med sejr, da Tommy Schröter, Vojens, gæsteoptrådte på netop samme bane og teamets første sejr. Men ved Padborg Prix i juni 2004 gik det knapt så godt, da Kurt Thiim, Luxembourg, akvaplanede ind i siden på Claus Hansen, Ringsted, med både to skadede biler og kørere til følge.

Men Henrik Lundgaard kommer slet ikke ind på samme spekulationer, som vi gør os her på redaktionen. Det er han alt for professionel til, og så har han samtidig den fordel, at han er den første af teamets gæstekørere med DTC-baggrund, der stiller op på FDM Jyllandsringen. Herfra har DTC-esset masser af erfaring, og så er tavlen også helt ren. Men spændende bliver det at opleve østjyden, der starter i sit baneløb nummer 67 i en Renault. De 66 foregående er alle sket bag rattet af en Toyota!

Fotograf: Birger Vilén.

Fleggaard Renault Clio Cup

Læs mere om:
  • 02/10/05 - Jyllandsringen - Clio Cup - DK
  •