Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Hvad nu hvis? - 4

Danish
Touringcar
Challenge 

30/09/05 

Team Den Blå Avis ligger i front
Der kæmpes om tre mesterskaber i Danish Touringcar Championship, og i alle tre er intet afgjort på forhånd inden DM-Finalen. Det gælder altså også i kampen om teammesterskabet.
 

Her står kampen mellem Team Den Blå Avis og Team Essex Invest, som i 2003 vandt den hædersfulde titel, men som i år indtager andenpladsen.

Op til denne sæson valgte BMW-mandskabet at dele sin kvartet i to hold - Team Essex Development og Team Essex Invest - og det betød, at Casper Elgaard, Århus, og John Nielsen, England, i år har været faste pointscorere for holdet. Team Den Blå Avis har derimod tre kørere, man kan sammensætte sit team ud fra, og her har man hidtil valgt at satse på Jan Magnussen, England, og Henrik Lundgaard, Hedensted.

Dette har hidtil givet pote for Team Den Blå Avis, men hvad skal de to teams gøre for at sikre sig titlen?

Teamet med de blå og hvide Toyotaer har et forspring på 16 points, men kan alligevel ikke tillade sig at give Essex-BMWerne frit løb. Ender både pre-finalen og finalen således med 1-2-sejre til d'herrer Elgaard og Nielsen, så er mesterskabet tabt.

Lykkedes det derimod de udvalgte Toyota-kørere at adskille de to Essex-BMWer, så kan de godt bevare forspringet i teammesterskabet, men det kræver, at andre teams besætter de forreste pladser i begge heats.

Den enkleste måde, hvorpå Team Essex Invest kan genvinde sin titel, er ved at lade d'herrer Elgaard og Nielsen køre 1-2-sejre hjem i både pre-finalen og finalen. Så kan Team Den Blå Avis nemlig ikke indhente dem.

Formår Toyota-mandskabet derimod at vinde både pre-finalen og finalen, så kan Team Essex Invest stadig vinde teammesterskabet, hvis de to kørere til gengæld tager anden- og tredjepladserne begge gange.
Læs mere om:
  • 02/10/05 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her