Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

En gave til væggen

Danish
Touringcar
Challenge 

29/09/05 

Henrik får overrakt en gave til årets sidste DTC-løb på Jyllands Ringen. Og det er helt sikkert en gave, som der vil blive passet godt på.
 

Det er nemlig en frihåndstegning af et af de helt store øjeblikker i Henrik karriere.

Til Jyllands Ringens Grand Prix fik Jan Magnussen overrakt en tegning af sin DTC-Corolla og nu er det blevet Henriks tur. Her har kunstneren, Carsten Christiansen, dog valgt at gå lidt længere tilbage i tiden - motivet er nemlig taget fra sejrsrampen i det tyrkiske EM-rally i år 2000. Det løb, hvor Henrik og Jens-Chr. Anker sikrede sig Europamesterskabet i rally.


(Grafik: Copyright Carsten Christiansen)

Som man kan se på billedet er der tale om en meget detaljeret og omhyggeligt udført tegning. Bag hver tegning ligger der flere ugers arbejde, så det siger sig selv, at en originaltegning er helt unik. Originalen kommer som nævnt til at hænge på væggen hos Henrik, men der er tidligere blevet trykt et begrænset antal kopier af tegniner, som Carsten Christiansen har lavet af Jan Magnussen og Tom Kristensen. Disse tegninger kan købes i DTC-shoppen på Jyllands Ringen i week-enden og lur os, om der ikke også dukker nogen op af Henrik og Jens-Christian i WRC-Corollaen.


Læs mere om:
  • 02/10/05 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her