Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Finn Nørbygaard får check af Jørgen Weinreich

Danish
Touringcar
Challenge 

29/09/05 

Red Barnet-ambassadøren modtager overskuddet af velgørenhedskampen
Weekendens DM-Finale på FDM Jyllandsringen bliver en stemningsmættet cocktail af fart, fest og farver, når årets Danish Touringcar Championship skal afgøres. Men midt i spændingen og kampen om de store pokaler, vil der også blive tid til at tænke på nogle, som ikke har det så sjovt.
 

DM-Finalen kommer nemlig også til at danne rammerne for den officielle overrækkelse af overskuddet fra den velgørenhedskamp, som DTC-kørerne spillede mod FC Zulu på Hammel Stadion . og tabte. Men kampen blev ikke spillet for det sportslige resultat alene. Hensigten var at samle penge ind til Red Barnet, og dette overskud blev på godt 80.000 kroner.


Jørgen Weinreich (t.h.) overrækker søndag overskuddet af DTC-kørernes fodboldkamp mod FC Zulu til Red Barnets ambassadør, Finn Nørbygaard.
(Foto: Birger Vilén - www.euroracer.org)

Disse penge får skuespiller og Red Barnet-ambassadør, Finn Nørbygaard, overrakt af Jørgen Weinreich i forbindelse med gridshowet forud for sæsonens afsluttende DTC-løb.

Læs også:
27.08.2005 - FC Zulu vs FC DTC

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • 02/10/05 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her