Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Den Blå Avis MC 600 Challenge

Haldbæk får følge

MC600
Challenge 

01/10/05 

Denne gang er der tre wild card-kørere
Sæsonen i Den Blå Avis MC600 Challenge nærmer sig nu sin afslutning. En del af kørerne i serien slikker bogstaveligt talt på sårene efter sæsonen, der har budt på en del skader (således er Jonas Bjørn Hansen, Hvidovre, og Tommy Rønn, Århus, begge blevet skadet indenfor de seneste ti dage).
 

Men der er også andre, der har lyst til at prøve kræfter med Road Racing-sportens superliga.

Ved Padborg Super Prix var der således debut til Michael Haldbæk, Frederiksberg, der blev noteret for en tyvende- og en attendeplads i det hårde felt, hvor han deltog på et såkaldt wild card.

Michael Haldbæk (billedet) er atter med som wild card-kører ved DM-Finalen på FDM Jyllandsringen, men her får han følge af to andre.

Det er Carsten Lund, Ølstykke, og Rasmus Vendelbo Sørensen, Kirke Hyllinge, der debuterer på henholdsvis en Ducati 749S og Yamaha YZF R6.

Fotograf: Birger Vilén.

DBA MC600 Challenge

Læs mere om:
  • 02/10/05 - Jyllandsringen - MC600 Challenge
  •