Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Den Blå Avis MC 600 Challenge

Først den ene, så den anden

MC600
Challenge 

29/09/05 

Team Lindberg International har ny kører skadet
Ved den forrige afdeling af Den Blå Avis MC600 Challenge måtte Ulrik Hasager, Hinnerup, sidde over med en brækket hånd, og næppe er østjyden blevet klar igen til at op på den ene af Team Lindberg Internationals Suzukier, førend Tommy Rønn, Århus, er uheldig at styrte og brække armen.
 

Først den ene...

...så den anden

Ulrik Hasager

Tommy Rønn

Tommy Rønn var i weekenden med virksomheden svingteknik.dk ude som instruktør på en af virksomhedens kørekursusdage på Ring Djursland, hvor han imidlertid fik vist kursisterne, hvordan man ikke skal gøre, idet han styrtede så uheldigt, at venstre overarm brækkede.

"Det var oppe i Skoven, samme sted som alle andre også vælter, lige efter hullet," forklarer Tommy Rønn fra sygesengen. "Jeg har vildt ondt og er på medicin lige nu, så jeg når helt sikkert ikke med til sidste afdeling".

Det er i øjeblikket endnu ikke afklaret, hvem der overtager Tommy Rønns plads til DM-Finalen.

Fotograf: Birger Vilén.

DBA MC600 Challenge

Læs mere om:
  • 02/10/05 - Jyllandsringen - MC600 Challenge
  •