Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

Hård kamp om bronzen

Clio Cup - DK 
29/09/05 

Clio CupFire kørere kæmper reelt om den sidste medalje
Ligesom det er kampen mellem Jan Magnussen, England, og Casper Elgaard, Århus, der har den store fokus i DTC, så er fokus i Fleggaard Renault Clio Cup samlet om kampen mellem Henrik Larsen, Gudbjerg, og Per Poulsen, Årup.
 

Men rent faktisk er der kampen om bronzen endnu mere åben. Hele fire kæmper med om denne plads, og, ja, hvis Per Poulsen virkelig snubler på FDM Jyllandsringen, og Tom Pedersen, Christiansfeld, i stedet får succes, så vil sønderjyden rent faktisk kunne gøre fynboen til den femte bronzekandidat!

Men den reelle kamp står mellem følgende fire kørere:

Tom Pedersen

Patrik Ernstsson

Kasper Jensen

Jesper Davidsen

157 p.

150 p.

147 p.

137 p

Det giver lidt sig selv, at Tom Pedersen har de bedste chancer. Han er den af de fire kørere, som har flest points på kontoen, han har allerede registreret de nul-scorer, han skal smide væk, og så har han mest af alt været lynende hurtig. Men netop sønderjydens lidt uheldige tendens til missere mellem de fabelagtige løb gør, at de tre andre kørere faktisk har reelle chancer.

Ved DM-Finalen er der 40 points at kæmpe om, og derfor kan han godt blive passeret af Patrik Ernstsson, Sverige, og Kasper Jensen, Aalborg, hvis disse to har skud i raketten. Nordjyden ligger ti points efter Tom Pedersen, men selv om svenskeren blot er syv points bagude, er hans afstand større, da han skal smide fire points fra en ellevteplads væk som sit dårligste resultat. For begge kørere gælder det dog, at de skal slutte både pre-finale og finale adskillige pladser foran Tom Pedersen, hvis de skal tage bronzen.

Hårdeste odds i kvartetten har Jesper Davidsen, Søborg. Den forsvarende mester har haft en meget svingende sæson, men efter en resultatkrise midt på året kom han på Padborg Park tilbage i den bedste ende af feltet. Men han skal reelt set køre to førstepladser hjem på FDM Jyllandsringen, hvis han skal gøre sig nogen forhåbninger om at komme på podiet ved Motorsportens Gallafest den 29. oktober.

Fotograf: Birger Vilén.

Fleggaard Renault Clio Cup

Læs mere om:
  • 02/10/05 - Jyllandsringen - Clio Cup - DK
  •