Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Hvad nu hvis? - 3

Danish
Touringcar
Challenge 

29/09/05 

Hvis ikke John Nielsen var blevet snydt?
Op til DM-Finalen har Team Essex Invest udsendt sin traditionelle før-løbs-pressemeddelelse, hvor man fortæller lidt om kørernes forberedelser til den kommende DTC-afdeling.
 

Men denne gang kan man ikke lade være med også at kikke tilbage på den foregående DTC-afdeling, for den hænger stadig godt og grundigt fast i teamet, som blev snydt for sejren på Padborg Park.

"Jo mere man tænker over det, desto mere katastrofalt er det", siger John Nielsen, England. "Der skal gøres noget ved det, så sådan en situation ikke opstår i fremtiden".

Ingen kommer uden om, at køreren i bil nummer 33 var den retmæssige vinder af finalen ved Padborg Super Prix. Men her på redaktionen kommer vi heller ikke udenom, at netop Team Essex Invest-pressemeddelelsen lige akkurat var det, der gav os en idé til endnu et kapitel i vores ugeføljton med overskriften Hvad nu hvis? Ja, for den fik os til at tænke tanken Hvad nu hvis . John Nielsen ikke var blevet snydt?

Ja, så havde DM-Finalen været endnu mere åben!

Så var det ikke bare Jan Magnussen, England, Casper Elgaard, Århus, Jens Edman, Sverige, og Henrik Lundgaard, Hedensted, som ville have haft en chance for at blive mester. Så ville John Nielsen også have været med i titelopgøret, ligesom der kun ville have været to points afstand mellem Team Den Blå Avis og Team Essex Invest i teammesterskabet.

Hvis og hvis og hvis. Ja, sådan kunne vi blive ved, men det vil vi faktisk ikke. De løb, der er kørt, er kørt, og placeringerne er opnået, uanset om det så har været frivilligt eller ej.

Fotograf: Birger Vilén.


Læs mere om:
  • 02/10/05 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her