Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

Optimistisk Camilla

Clio Cup - DK 
28/09/05 

Clio Cup- forud for DM Finalen på Jyllands-Ringen
For 14 dage siden deltog Camilla Stephansen i Padborg Super Prix på Padborg Park, hvor hun kørte nogle af årets bedste tider, så nu er selvtilliden i top.
 

Den kommende weekend skal Camilla deltage i DM Finalen på Jyllands-Ringen, hvor Clio Cup klassen skal køre deres to sidste mesterskabs afdelinger.
Med de gode tider fra Padborg i tankerne, så er mulighederne for et par gode resultater på Jyllands-Ringen bestemt ikke udelukket, helt sikker er det i alle tilfælde at Camilla vil give sig fuldt ud!


Camilla Stephansen vil i top ti til DM Finalen.
(Foto: Motorsporten.dk)

"Jeg har det godt med Jyllands-Ringen, også selv om det ikke er den bane jeg er hurtigst på, alligevel satser jeg på en top 10 placering, så jeg lægger hårdt pres på mig selv" - udtaler Camilla Stephansen - "men det er trist at det nu er sidste løb i år!"

Til løbet på Padborg Park havde Camillas fanklub, i samarbejde med BT, arrangeret en bustur til løbet, så hendes mange fans kunne overvære Clio Cup løbene, samt se hvordan Camilla klarede sig - noget som Camilla gerne vil benytte lejligheden til at takke for - den store support både varmede og motiverede hende.

Camilla har indtil nu kørt 47 point sammen til mesterskabet, hvilket placerer hende på 16. pladsen her før DM Finalen.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • 02/10/05 - Jyllandsringen - Clio Cup - DK
  •