Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTC Cup

Hvad nu hvis? - 2

DTC Cup 
29/09/05 

Hvordan kan DTC Cuppen afgøres?
Ligesom hovedmesterskabet er DTC Cuppen heller ikke afgjort på forhånd, inden weekendens DM-Finale.
 

Her er der blot to kandidater til privatkørernes fornemme titel - Michael Carlsen, Vissenbjerg, og Martin Pedersen, Køge - og de kan sikre sig titlen på følgende måder:


Michael Carlsen

Med et forspring på 35 points og 40 points at kæmpe om i weekenden har fynboen det bedste udgangspunkt. En trettendeplads i såvel pre-finalen som finalen vil være tilstrækkeligt, og da feltet denne gang tæller 16 privatkørerne, og der traditionelt altid udgår nogen undervejs, kan det i realiteten være tilstrækkeligt for Michael Carlsen at gennemføre begge løb.

 

 

 

 

 

 

 


Martin Pedersen

Det unge talent skal helt frem i forreste række. I hvert fald blandt privatkørerne, hvis han skal score DTC Cuppen. Han skal som minimum sikre sig en sejr og en andenplads i de to løb for at holde liv i sine drømme, men skal han også have den store pokal ved Motorsportens Gallafest i Herning i oktober, så er det også en betingelse, at Michael Carlsen udgår.

Fotograf: Birger Vilén.


Læs mere om:
  • 02/10/05 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge
  •