Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Jan Magnussens DTC chancer alvorligt forringet

Danish
Touringcar
Challenge 

28/09/05 

Aarhus Automobil Sport, som er sportslig arrangør af DTC DM finalen på Jyllands Ringen den 2. oktober, har lavet et kæmpe benspænd for Jan Magnussen og Team Den Blå Avis chancer for at kæmpe med om DM titlen i DTC.
 

Aarhus Automobil Sport vil ikke lave om på tidsplanen for DTC finalen og således vil det ikke være muligt for Jan Magnussen at deltage i tidtagningen og Magnussens Toyota Corolla vil derfor være nødsaget til at starte bagerst i prefinalen.

Et meget ærgeligt tilbageskridt, efter det endelig var lykkedes Team Den Blå Avis og Jan Magnussen at få en løsning med privatfly og helikopter, der ville sørge for at Jan Magnussen nåede hjem direkte fra Petit Le Mans, som han kører for Corvette på Road Atlanta, USA, om lørdagen.

"Det er utrolig ærgeligt. Vi har arbejdet hårdt for at det skulle lykkes at få mig hjem med privatfly og helikopter og vi har en plan der holder. Der var mange, der skulle trække i samme retning for at det her skulle gå, men det lykkedes altså ikke. Nu bliver det meget svært, for ikke at sige umuligt, at kæmpe med om DTC titlen. Casper (Elgaard - red.) har gennem sæsonen været hurtigst på Jyllands Ringen og han kommer uden ekstra ballast og når jeg så skal starte bagerst, så ser det rigtig svært ud. Men vi giver ikke op. Vi kæmper til det sidste, så jeg kommer fortsat hjem og så må vi se, hvor langt jeg kan nå" - fortæller Jan Magnussen fra Road Atlanta, USA.

Læs også:
27.09.2005 - Pressemeddelelse ang. tidsplan


Læs mere om:
  • 02/10/05 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her