Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

European Touring Car Cup

Dansk/svensk kombination til ETCC

European
Touring Car
Cup 

29/09/05 

Knap var det ternede flag svunget for sidste gang i årets STCC, da flere af de svenske topkørere begyndte at sigte mod European Touring Car Cup. Seneste mand på tilmeldingslisten er STCC-treeren Johan Stureson.
 

Allerede før finalen i STCC stod det klart, at Hondas Tomas Engström ville køre ETCC i oktober. Senest til at fatte pennen er Johan Stureson i sin Slangerup-sammenstykkede Peugeot 407.


Også Stureson drager mod Vallelunga i sin Peugeot
(Foto: Tommy Hostrup Galskjær)

Skåningen har en vellykket sæson med i bagagen, når det lille IPS Motorsport rejser mod italienske Vallelunga i midten af oktober. I årets STCC var det kun BMW, der scorede flere point end det franske mærke.

- Peugeot har virkeligt vist, at de kan bygge en konkurrencedygtig bil. 407'eren er en utroligt god base for en racerbil, og de har gjort et godt stykke arbejde inden sæsonen, siger Johan Stureson i en pressemeddelelse.

Og Stureson lader allerede op til løbet, hvor de bedste standardvognskørere uden for WTCC skal dyste.

- Det stemmer! Det bliver et interessant løb, hvor top-holdene fra otte nationale mesterskaber mødes om at vinde det officielle EM, fortsætter Stureson, der denne uge tester sin Peugeot 407 på dansk grund.

FIA's European Touring Car Cup køres den 16. oktober på Vallelunga. Indtil videre har kun Michel Nykjær meldt sig under den danske fane.

Bo Skovfoged

Læs mere om:
  • 16/10/05 - Vallelunga - European Touring Car Cup
  •