Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Baner

Pressemeddelelse ang. tidsplan

Baner 
27/09/05 

- for DM Finalen på Jyllands-Ringen
Aarhus Automobil Sport har som sportslig arrangør af DM-Finalen på Jyllandsringen den 1.-2. oktober fået en henvendelse fra DTC A/S om at ændre på tidsplanen, så Jan Magnussen kan få mulighed for at deltage i tidtagningen og eventuelt kvalificere sig til super pole.
 

Efter moden overvejelse har Aarhus Automobil Sport besluttet sig for, at vi fastholder den del af tidsplanen, som vedrører DTC-klassen.

Denne beslutning har vi truffet med baggrund i følgende forhold.

Det kan på nuværende tidspunkt ikke med sikkerhed fastslås, at Jan Magnussen er fremme på banen senest søndag klokken 11.45, hvor en eventuel start på tidtagningen senest skulle finde sted for at sikre det nuværende tidsrum mellem super pole og pre-finale.

Desuden er afviklingen af tidtagningen i DTC-klassen beskrevet i DTC-klassens reglement til at skulle finde sted lørdag klokken ca. 14.45, ligesom warm up og super pole skal afvikles søndag.

Ligeledes har tidsplanen for DM-Finalen været officiel i snart et halvt år, da DASU godkendte tidsplanen den 1. april. Samtidig har Århus Automobil Sport forpligtelser overfor en række samarbejdspartnere, som vi ønsker at overholde. Sidst men ikke mindst er der også et hensyn at tage til de øvrige deltagere i DM-Finalen, hvor en ændring af tidsplanen for DTC kan indebære en risiko for at kompromittere deres rettigheder.

Aarhus Automobil Sport

Jan Præstekjær
Assisterende løbsleder, DM-Finalen


Læs mere om:
  • 02/10/05 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge
  •