Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

Ternvalt tilbage i Clio Cup

Clio Cup - DK 
28/09/05 

Clio Cup- efter afstikkeren til Special Saloon Car
Ved det forrige Clio Cup løb på Padborg Park, valgte Jesper Ternvalt at sidde over, for i stedet at koncentere sig om Special Saloon Car løbet, men til DM Finalen er han igen at finde i Clio Cuppen.
 

Jesper konstaterede allerede inden løbet på Padborg Park, at han ikke kunne opnå en topplacering i Clio Cuppen i år, og han valgte i stedet at køre de to sidste afdelinger i Special Saloon Car mesterskabet - det viste sig at være en rigtig god investering, da han med henholdsvis en 3. og en 2. plads kunne sikre sig den samlede 2. plads i mesterskabet.


(Foto: Motorsporten.dk)

Den kommende weekend køres DM Finalen på Jyllands-Ringen, her stiller Jesper igen op i Clio Cup klassen, der skal køre de to sidste afdelinger i deres mesterskab.

"Vi har gået raceren helt igennem, og føler nu at vi er kampklar til DM Finalen" - udtaler Jesper Ternvalt - "vi håber på et spændende race, og med de blandede vejrudsigter, så skal det nok blive spændende. Målet er at slutte weekenden i top 10."

Jesper er efter at have sprunget et par afdelinger over, placeret på en samlet 19. plads i Fleggaard Clio Cup mesterskabet.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • 02/10/05 - Jyllandsringen - Clio Cup - DK
  •