Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

European Touring Car Cup

Michel med til ETCC finalen på Vallelunga

European
Touring Car
Cup 

28/09/05 

- det bliver måske hans sidste løb i Seat raceren
Inden Seat køreren Michael Nykjær drager til Vallelunga i Italien, så skal han den kommende weekend deltage i DM Finalen på Jyllands-Ringen.
 

"Jeg ser frem til løbet på Jyllands-Ringen - da det er en af de baner som vi har gode setup tid - uanset om det bliver tørt eller vådt deroppe" - udtaler Michel Nykjær - "yderligere har jeg den fordel at jeg ikke har nogen ballast med denne gang' så mulighederne for et godt resultat er tilstede."

Men selv om DM Finalen er det sidste løb for deltagerne i DTC serien, så er sæsonen ikke slut for Michael og Seat teamet.
De har som det første danske team meldt ud, at de deltager i European Touring Car Cup løbet på Vallelunga banen i Italien den 15. og 16. oktober.

"Jeg glæder mig til at komme ud og måle mig mod kørerne fra de øvrige Touring Car klasser i Europa, det skal blive rigtig spændende at se hvorden man lægger i forhold til de andre kørere" - siger Michel forventningsfuldt.

Men der er nok heller ingen tvivl om at løbet også kan blive lidt vemodigt for Michel, det kan nemt vise sig at være det sidste løb han kører i sin Seat racer - den bliver nemlig sat til salg efter løbet på Vallelunga.
Seat raceren debuterede Michel med på Mantorp Park den 17. maj 2003, og den har tjent ham godt siden - og ifølge Seat Sport tilskrives både bilen og Michel gode chancer på Vallelunga, så der er stadig meget tilbage i den.

Michel oplyser at selv om bilen, og de mange reservedele der følger med den, er sat til salg så ved han endnu ikke hvad der skal ske i 2006 sæsonen. Men han håber på et internationalt gennembrud.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • 02/10/05 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge
  •