Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

Team AutoMester går efter en 1 - 2 sejr

Clio Cup - DK 
28/09/05 

Clio Cupi Clio Cup mesterskabet.
Forud for weekendens DM Finale på Jyllands-Ringen ligger de to Team AutoMester kørere solidt i front i Fleggaard Clio Cup mesterskabet, med gode muligheder for at besætte de to første pladser.
 

Før løbet fører Henrik Larsen mesterskabet med et fem points forspring ned til Per Poulsen på anden pladsen, de har henholdsvis 195 og 190 point.
Køreren på tredje pladsen, Tom Petersen, har 157 point, og da der er maksimalt 40 point at køre om ved DM Finalen, så skal det gå meget galt før de to Team AutoMester kørere ikke vinder mesterskabet.


Henrik Larsen kan denne weekend vinde sit 7. Danmarks Mesterskab.
(Foto: Motorsporten.dk / Nimo Foto)

Det er da også en meget fortrøstningsfuld Henrik Larsen der udtaler:
"Jeg forventer at vi lukker og slukker på bedste måde, selv om man ikke får noget forærende i Clio Cup klassen, så endnu en gang vil tidtagningen blive meget afgørende, lige som besøget af gæstekører Henrik Lundgaard fra Toyota teamet i DTC klassen kan blive en farlig joker i spillet, han er en dygtig kører, og måske snupper han nogle af de gode point fra os" - udtaler Henrik Larsen - "Det har generelt været en god sæson for os, vi har kørt tre dobbelte sejre hjem, og tilsammen har vi været tyve gange på podiet. Så det vigtigste for mig er ikke hvem af os der vinder, bare mesterskabet kommer hjem til Team AutoMester - men jeg vil da selvfølgelig gerne vinde mit syvende mesterskab her i weekenden."


Kan Per Poulsen 'nuppe' mesterskabet fra "Lille Larsen" - kun 5 point skiller de to Team Auto Mester kørere.
(Foto: Motorsporten.dk / Nimo Foto)

Også Per Poulsen satser på at mesterskabet skal køres hjem til Team AutoMester:
"Nu skal vi gi' den gas, vi har aftalt at der er frit slag, men at vi vil køre fair både overfor hinanden, og selvfølgelig også over for de øvrige konkurrenter, således at den bedste af os denne weekend vinder mesterskabet."


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • 02/10/05 - Jyllandsringen - Clio Cup - DK
  •