Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

Test øger forventningerne

Clio Cup - DK 
28/09/05 

Clio CupFor Clio Cup køreren Peter Ager var den foregående løbsweekend uden de store resultater, men efter en testdag på Jyllands-Ringen, så er han igen ved frisk mod.
 

Hele dagen i går testede han på Jyllands-Ringen, den bane som den kommende weekend skal lægge asfalt til DM Finalen.
Her blev det til tre testpas i tørvejr, samt et i regnvejr, hvilket gav gode muligheder for at teste begge former for setup.

Testen forløb uden problemer, og det er med til at give Peter optimismen tilbage, og han ser nu frem til DM Finalen, hvor han håber på at kunne slutte sæsonen af med et par gode resultater.


(Foto: Motorsporten.dk)

"Testen på Jyllands-Ringen gik rigtig godt, så nu er jeg fuld af fortrøstning her op til DM Finalen. Ud fra de tider vi kørte i går, så vil vi kunne placere os i top 10 på startgridden, hvilket er fuldt tilfredsstillende - samt et godt udgangspunkt for løbene" - udtaler Peter Ager.

Før sæsonens sidste løb ligger Peter på en samlet 14. plads i mesterskabet, hvor 26 kørere hen over sæsonen har scoret point.
Han ligger så tæt på de foran placerede kørere i mesterskabet, at han med et par gode placeringer har mulighed for at slutte i top ti.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • 02/10/05 - Jyllandsringen - Clio Cup - DK
  •