Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Sidste løb for Team Zulu Racing

Danish
Touringcar
Challenge 

27/09/05 

Med DM-Finalen slutter teams DTC-engagement
Weekendens DM-Finale er årets sidste afdeling af Danish Touringcar Championship, men for et af de mest karismatiske teams i feltet bliver der også tale om det sidste i bilsportens superliga.
 

"Vi har været glade for hver og een af vore sponsorer, og guderne skal vide, at hver en krone de har givet er brugt med omhu, men vi må erkende, at det ikke har været nok," siger Michael Moring i en pressemeddelelse. "Der skal en større pengetank til for at være med i DTC anno 2006, og den er vi ikke i besiddelse af. Derfor er årets sidste afdeling af DTC 2005 også den sidste afdeling for Team Zulu Racing."

Michael Moring lægger ikke skjul på, at Team Zulu Racing og Jørgen Weinreich, Hammel, i år har deltaget på et discountbudget, og selv om det på det seneste har knebet med de store resultater, så har man været rig på oplevelser.

"Det har været nogle spændende år at køre i DTC, og der er mange oplevelser at lægge på harddisken," fortæller Michael Moring.

"Ikke mindst sejren i privat cuppen på Ring Knutstorp sidste år eller alle de hjælpere vi lige pludselig havde på Sturup Raceway i år, da bilen var blevet godt krøllet. Oplevelser der er gode at tage frem og tænke på og vil være det mange år ud i fremtiden."

Fotograf: Birger Vilén.


Læs mere om:
  • Jørgen Weinreich
  • 02/10/05 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her