Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

Pro Four Racing med medaljechance

Clio Cup - DK 
27/09/05 

Clio CupEn af kørerne i Clio Cup seriens største team - Pro Four Racing - har forud for DM Finalen på Jyllands-Ringen, stadig mulighed for at vinde medalje i årets mesterskab.
 

Det er teamets unge stortalent Kasper Jensen, der med stabil kørsel sæsonen igennem, nu ligger på 5. pladsen i mesterskabet,.
Afstanden op til de foranliggende kørere i i mesterskabet er ikke større, end at han har en god chance for at score point nok denne weekend, til at indtage tredje pladsen i den samlede stilling.


Kasper Jensen kan stadig nå bronce medaljen.
(Foto: Motorsporten.dk)

Men Kasper Jensen er ikke den eneste af Pro Four Racings kørere der har klaret sig godt i dette års mesterskab.
Brian Mikkelsen ligger før DM Finalen på 7. pladsen, og lige bag sig har han Rune Simoni på 8. pladsen.


Brian Mikkelsen er med fremme i feltet, her i hans første sæson i Clio Cuppen.
(Foto: Motorsporten.dk)


Rune Simoni er Pro Four Racings 'rising star', en kører der i år har vist stort potentiale.
(Foto: Motorsporten.dk)

Teamets kvindlige kører, Camilla Stephansen, indtager pt. 16. pladsen i mesterskabet, og med den kørsel hun har udvist i de sidste par løb, så er der gode udsigter til at hun forbedre denne placering her i weekenden.


Camilla Stephansen forbedre sig løb for løb, og kan stadig nå at slutte i den bedre halvdel af feltet.
(Foto: Motorsporten.dk)

For Pro Four Racings nyeste kører, Jesper Vestergaard, der kun har været med i anden halvdel af sæsonen, har indlæringskurven hele tiden været opadgående, og han har allerede kæmpet sig op på 20. pladsen ud af de 26. kørere der i år har scoret point i mesterskabet.


Jesper Vestergaard har kun tre løbsweekender bag sig i Clio Cuppen, alligevel ligger han nu på 20. pladsen i mesterskabet.
(Foto: Motorsporten.dk)

Så med muligheden for at vinde en medalje, samt måske have 4 ud af 5 kørere med i den forreste del af mesterskabet, så er det et optimistisk Pro Four Racing team der drager mod Jyllands-Ringen.

Teamchef og -ejer Peter Faarborg er godt tilfreds med sæsonen indtil nu, som han betegner som hård men fair.
"Denne sæson har alle vores kørere lært meget, men det har konkurrenterne også - derfor har det hele sæsonen været en spændende klasse at følge, en klassen hvor kørerne har været meget lige. Ligeledes har det været en kanon klassen for både publikum og sponsore, der nu får spænding lige til det sidste" - udtaler Peter Faarborg - "Det vil være rigtig fedt hvis Kasper kan køre broncemedaljen hjem, men selv en placering i top fem i det her selskab er flot."

Det er ikke kun klassen, samt sine egne kørere, Peter Faarborg har ros til - også de to førende kørere i mesterskabet får en anderkendelse med på vejen:
"Lille Larsen og Per Poulsen har klaret det rigtig flot i år, og de fortjener de to første pladser i mesterskabet, uanset hvem af dem der vinder, så vil det være en værdig mester" - slutter Peter Faarborg.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • 02/10/05 - Jyllandsringen - Clio Cup - DK
  •