Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

I dag afgøres det

Danish
Touringcar
Challenge 

22/09/05 

Hvem skal køre den svenske ungdomsbil?
Ligesom sidste år sender Volvo et ungt svensk talent til FDM Jyllandsringen, hvor han skal have sin debut i international standardvognsrace med deltagelse i finalen for Danish Touringcar Chamapionship.
 

Sidste år var det vinderen af den svenske S60 Challenge, Daniel Haglöf, Sverige, som fik oplevelsen, men endnu vides det ikke, hvem der om 10 dage skal køre en Volvo S60 i DTC-trim.


(Foto: Birger Vilén - www.euroracer.org)

Det afgøres nemlig først i disse dage, for i modsætning til i 2004 er vinderen af S60 Challenge ikke automatisk sikret en deltagelse i løbet. I stedet har man valgt tre unge kørere ud, og disse deltager i dag den såkaldte Volvo Original Try-Out. Det er en test af Polestar Racings Volvo S60, hvorefter det endelige valg bliver truffet.

Oprindeligt var det de tre bedste i S60 Challenge, som skulle deltage i Volvo Original Try-Outs, men her valgte den nykårede mester Petter Granlund at takke nej og i stedet overlade chancen til en yngre kører. Dette blev så den 22-årige Mikael Mårthen, som i år har kørt i S40 Challenge.

De to resterende kandidater, som deltager i testen, er Peter Hallén og Lars Sundman, som blev henholdsvis toer og treer i årets S60 Challenge.


Læs mere om:
  • 02/10/05 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her