Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Watt blev fejret

Danish
Touringcar
Challenge 

19/09/05 

Jesper Sylvest sagde tillykke til jubilaren
Hvis Danish Touringcar Championship har en receptionsløve, så må det være Jesper Sylvest, Jægerspris. Privatkøreren er nemlig her, der og alle vegne, når der er noget, som skal fejres.
 

Men forstå os ikke sådan, at vi antyder, at den lange nordsjællænder er en fedterøv. Næh, det er faktisk det modsatte, der er tilfældet, for Citroën-køreren er nemlig i gavehumør, når han tropper op hos en jubilar.

På Padborg Park var jubilaren Jason Watt, Herlev, som deltog i sin DTC-afdeling nummer 50, og det ville konkurrenten fejre. Jesper Sylvest hankede op i en kasse med tre flasker god rødvin, og så bevægede han sig ellers ind på 'fjendens' territorium, hvor han i Volvo Motorsport Danmarks store hospitality-telt overrakte gaven til den noget overraskede jubilar.
Læs mere om:
  • 18/09/05 - Padborg Park - Danish Touringcar Challenge
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her