Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Sæsonens bedste

Danish
Touringcar
Challenge 

21/09/05 

Padborg Super Prix blev årets bedste for Watt og Volvo
Jason Watt, Herlev, og det øvrige Volvo Motorsport havde grund til at være tilfredse efter Padborg Super Prix. Årets ottende DTC-afdeling endte nemlig som sæsonens klart bedste weekend for konstellationen, hvor såvel kører som bil opnåede deres bedste finaleresultater i år med en fjerdeplads.
 

Allerede under lørdagens tidtagning viste Jason Watt, at der var noget godt på vej. Han satte den tredjehurtigste omgangstid, og selv om de fleste blot kører for at sikre sig en tid, der er god nok til en Super Pole-kvalifikation, så indikerede det dog, at man stod stærkt. Den gode tidtagning blev imidlertid blot vekslet til en syvendeplads i Super Pole, hvor Jason Watt bl.a. måtte kæmpe sig igennem noget af det jord, der var kommet på banen efter Casper Elgaards, Århus, afkørsel.


(Foto: Motorsporten.dk)

Forholdene blev dog endnu mere kritiske i løbet, men hvor størstedelen af konkurrenterne til tider havde meget svært ved både at stå fast og holde fart på bilen, så leverede Jason Watt en solid indsats i den store Volvo. Ved de to foregående DTC-weekender på henholdsvis Ring Djursland og FDM Jyllandsringen har der været en tendens til, at tempoet til at starte med har været højt for deres at falde markant igennem løbet.


(Foto: Motorsporten.dk)

På Padborg Park var indsatsen langt mere stabil. I pre-finalen kæmpede Jason Watt sig fra niende- til syvendepladsen efter dyst med bl.a. Casper Elgaard, og i finalen stod den store Volvo også godt fast og fik en fjerdeplads.

Fjerdepladsen blev Volvo-mærkets bedste resultat i et helt år, da Pontus Mörth, Sverige, sidste år netop kom på podiet som sidste mand, mens Jason Watt ikke har været så langt fremme, siden han sidste år vandt Juniløbet. Så alt i alt var der tale om et godt jubilæum for eks-mesteren, som deltog i sin DTC-afdeling nummer 50.


Læs mere om:
  • 18/09/05 - Padborg Park - Danish Touringcar Challenge
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her