Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Resultatet står ved magt

Danish
Touringcar
Challenge 

21/09/05 

Team Essex Invest trækker appel tilbage
Jens Edman, Sverige, er nu definitivt vinder af Padborg Super Prix. Det ligger fast, efter at Team Essex Invest har besluttet sig for ikke at forfølge den appelmulighed, man havde mulighed for, efter at juryen søndag aften besluttede at opretholde de 20 strafsekunder, som John Nielsen, England, fejlagtigt var blevet idømt i forbindelse med overhalingen af Jan Magnussen, England.
 

Efter at juryen på Padborg Park afsagde sin kendelse, tilkendegav Team Essex Invest, at man ville forbeholde sig retten til at appellere denne afgørelse. I henhold til reglementet havde man derefter 48 timer til at formulere og konkretisere denne appel skriftligt til Dansk Automobil Sports Unions Amatør- og Ordensudvalg, men dette gør man ikke.

"I denne her sag har det været vigtigt for os at få slået fast, at rent sportsligt skal pokaler og sejre vindes ved løbene og ikke ved et skrivebord. Derfor vil vi ikke selv gøre det samme ved at føre sagen videre," forklarer teamkoordinator Peter Jæger og slår fast:

"Lad os få sporten tilbage på banen, og lad kørerne afgøre løbene derude. Men nogen kommer jo til at lære af dette her, og det må være, at der skal ændres noget i dette set-up, så DTC kan fortsætte med at være den succes, som DTC er. Og vi er overbevist om, at de berørte parter er klar over det."

Fotograf: Birger Vilén.
Læs mere om:
  • 18/09/05 - Padborg Park - Danish Touringcar Challenge
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her