21/09/05

Clio CupDet er en meget tilfreds Cammilla Stephansen, der ser tilbage på weekendens Padborg Super Prix, hvor der igen skete en forbedring af tiderne.

Weekenden startede under de bedst tænkelige forhold, højt solskin og lune temperaturer, så Padborg Park viste sig her fra den bedste side.
I den fri træning om lørdagen finpudsede Camilla sammen med Pro Four Racings mekanikere Clio Cup racerens setup, og kørte i den forbindelse 20. hurtigste tid i det store felt.

I tidtagningen hvor det virkelig gjaldt, forbedrede Camilla sin tid med over 0,6 sekund, og rykkede dermed op på 14. pladsen, hendes tid her var kun 1,3 sekund fra den hurtigste kører i klassen.

Søndagens to løb blev kørt i koldt og regnfuldt vejr, og netop under disse omstændigheder viser Pdborg Park sig fra sin lumske side, så det var meget svære forhold der blev budt kørerne.

Camilla har tidligere udtalt at netop disse skiftende forhold ikke lige er 'hendes kop the', ikke desto mindre kunne hun i løbet af de 10 omgange som første løb strakte sig over kæmpe sig op på 11. pladsen - og dermed sikre sig et endnu bedre udgangspunkt til løb nummer to.

Andet løb blev kørt i regnvejr, og på den glatte bane, og med den dårlige sigtbarhed der er midt i feltet på grund af spray fra de foran kørende, så blev der kørt taktisk klogt fra Camillas side - det var vigtigere at komme i mål og få nogle point, end at satse og måske sætte det hele over styr!
Hun sluttede løbet på 12. pladsen ud af de 22 startende - i hvad der betegnes som et ekstraordinært løb, da samtlige kørere fuldførte løbet - noget af en bedrift med tanke på de svære forhold.

"Jeg er godt tilfreds med weekenden, igen forbedrede jeg mine tider, og selv om det våde føre ikke passer mig så godt kunne jeg gennemføre begge løb, hvilket sikrede mig flere point til mesterskabet" - udtalte Camilla Stephansen efter Padborg Super Prix 2005.

Teamchef Peter Faarborg fra Pro Four Racing var også yderst tilfreds med Cammilas kørsel denne weekend:
"Hun gør det rigtig godt i år, hun kørte fint her i weekenden, og bragte bilen hjem uden buler, det er flot" - udtaler Peter Faarborg - "samtidig må jeg også sige at Camilla er et plus for teamet, hun er altid en glad og fornuftig pige, der forstår at tage ved lære af det vi fortæller hende."

Weekendens to placeringer indbragte Camilla henholdsvis 5 og 4 point til mesterskabet, dermed er hun nu oppe på 47 point, hvilket placere hende på 16. pladsen i mesterskabet her før årets sidste løb - DM Finalen - der køres på Jyllands-Ringen den 1. og 2. oktober.

Der blev dog ikke megen tid for Camilla til at puste ud oven på weekenden, allerede mandag var hun på banen igen - her deltog hun i et to-dages event sammen med Renault Danmark på Padborg Park.
Her fortalte Camilla om forholdene i Clio Cuppen, samt gav nogle af Renault Danmarks medarbejdere en oplevelse for livet, da der blev monteret et ekstra sæde i hendes racer, og de fik en high-speed tur rundt på Padborg Park.