Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Alfa i Top 10

Danish
Touringcar
Challenge 

21/09/05 

For første gang i DTC's historie endte der en Alfa i Top 10 ved weekendens løb på Padborg Park
Team Focus Oil mødte op på Padborg Park med "blod på tanden", da testkørsel ugen før løbet havde budt på tider der kunne matche tiderne blandt flere af de andre privatkørere.
 

Weekenden startede ellers meget skidt med en delvis defekt kobling, der ikke gjorde det muligt at sætte fornuftige tider i træningen.

Tidtagningen gik ikke meget bedre, da der for første gang, efter at bilen har fået monteret en 6-trins sekventiel gearkasse opstod problemer med en knækket trækaksel.

Et andet tørvejrsset-up i warmuppen søndag middag var ikke den store succes.


John Hansen havde sin hidtil bedste DTC weekend med Alfa Romeo'en i forbindelse med Padborg Super Prix.
(Foto: Motorsporten.dk)

Lige efter super polen begyndte det at regne, hvilket man i teamet godt vidste ville forøge chancerne, da den manglende effekt, der er bilens største problem, ikke betyder helt så meget i regn som i tørvejr.

John lavede en god start fra 23. startposisiton og vandt nogle pladser i de første sving - herefter jagtede han nogle af de bagerste kørere og da det ternede flag blev svunget kom han i mål som nr. 15.


John Hansen fulgte den tidligere DTC mester Michael Carlsen rundt på Padborg Park.
(Foto: Motorsporten.dk)

En startplads som nr. 15 i finalen holdt også gennem første sving og kort tid efter var havde John kørt sig op som nr. 13 og lå i kofangeren på Michael Carlsten i adskillige omgange - stabil kørsel med flotte tider endte i en meget flot 10. plads, hvilket også samtidigt var en 4. plads i privatcuppen - trods det at teamet aldrig har testet i regnvejr.

Team Focus Oil

Them

Læs mere om:
  • John Hansen
  • 18/09/05 - Padborg Park - Danish Touringcar Challenge
  •