Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Kommer han? Kommer han ikke?

Danish
Touringcar
Challenge 

21/09/05 

Team Den Blå Avis skal træffe svær beslutning
Med sine placeringer som nummer fire og to rykkede Jan Magnussen, England, i front af tabellen for Danish Touringcar Championship. Det har givet jubel hos Team Den Blå Avis, men samtidig står teamet overfor en ny udfordring.
 

Årets Danish Touringcar Championship afgøres på FDM Jyllandsringen den 2. oktober, hvor pre-finalen starter klokken 15.30. Men Big Mag har også en kontrakt med General Motors om, at han i den samme weekend stiller op i en Chevrolet Corvette i Petit Le Mans på Road Atlanta.

Løbet er niende afdeling af American Le Mans Series, og det starter lørdag den 1. oktober klokken 11.20 lokaltid. Løbet går over enten 1.600 km eller 10 timer alt efter, hvad der passeres først, men det betyder i værste fald, at det bliver natten til søndag amerikansk tid, inden Jan Magnussen kan sætte kursen mod Danmark.

Hvis han altså vælger at gøre det. Rutefly er nemlig udelukket, og så hedder det leje af et privat jetfly.

"Det er en svær beslutning, vi skal træffe. Det er ikke nogen stor føring og da Jan ikke kan nå hjem til tidtagningen, kommer han til at starte sidst, og er derfor stærkt handicappet på forhånd," siger teamchef Frank Ludvigsen fra Team Den Blå Avis.


Læs mere om:
  • 02/10/05 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her