Yokohama Cup
Gr. N 2000

20/09/05

- ved Padborg Super Prix
Gruppe N 2000 køreren Flemming Schantz har en rigtig flot efterårs sæson, og her i weelenden blev det til yderligere et par podie pladser til Peugeot køreren.

Allerede fra lørdagens fri træning viste Flemming Schantz at han ville være med fremme hvor der skulle kæmpes om top placeringerne.
Han kørte her 4. hurtigste tid ud af de 20 biler der stillede op i klassen denne weekend.

I den første af tidtagningerne mindskede Flemming tidsforskellen til den hurtigste kører, alligevel sluttede han her på 5. pladsen - tiderne i toppen af Yokohama Cup feltet er meget tætte i år, og de første ni kørere var inden for et sekund.
Igen i den anden af tidtagningerne var de første ni kørere inden for samme sekund, her sluttede Flemming på 7. pladsen.
Da tiderne generelt var hurtigst i tidtagning to, så betød det at Flemming fik en samlet start placering som nummer syv.

Alle lørdagens tre kørsler blev kørt i smukt efterårs vejr - lige modsat var det til søndagens to løb, hvor regnen lagde sig over Padborg Park, og gjorde banen både våd, glat og lumsk.

Flemming viste i det første af løbene, at han mestre disse forhold, og omgang for omgang kæmpede han sig frem i feltet, således at han efter de 10 omgange kunne slutte løbet på 3. pladsen.
Dermed var weekendens første podie placering hjemme, samt ikke mindst 22 point til mesterskabet.

3. pladsen i det første løb, gav en startposition som nummer 4 til løb nummer to, og endnu en gang viste Flemming at han havde et perfekt setup til de svære forhold, samt at han havde styr over tingene - så det blev her til endnu en 3. plads og yderligere 22 point.

Ved afslutningen på de to løb var Flemming henholdsvis 5,5 og 7,9 sekund fra de vindende kørere, så igen her var det, ligesom i tidtagningerne, meget tæt løb blandt de forreste kørere.

På trods af at Flemming tidligere på sæsonen blev frataget alle sine point fra forårssæsonen, så ligger han nu igen tæt på top 10 i mesterskabet - tænk hvad det kunne være blevet til!
Der restere endnu to løb i Gruppe N 2000 (Yokohama Cup) mesterskabet, de køres den 1. og 2. oktober på Jyllands-Ringen ved Silkeborg.