René Hoff og Casper Lind Poulsen kom til Padborg Super Prix med en stor forventning om at score en masse point i Gruppe N 2000. Begge Peugeot 307 racere var trimmet til at kunne præstere det optimale, så det tabte terræn kunne genvindes.

Den første træning blev afviklet lørdag formiddag hvor vejret var fint og solen skinnede. Casper Lind Poulsen kvitterede med tiden 1:09,941, som blev noteret til at være den bedste.
Det var i øvrigt kun 2/10 sekund fra banerekorden som er sat af Klaus Verner den 19. september 2004.

René Hoff kæmpede lidt mere med hans Peugeot 307 GTI, han satte tiden 1:11,397, hvilket var den 12. bedste tid.

Tidtagning 1 blev kørt lørdag umiddelbart efter frokost, og her var det igen Casper Lind Poulsen der var hurtigst.
Han blev noteret for tiden 1:09,912, nu var der også kommet mere fart i René Hoff, han sattte her tiden 1:10,472, som var den 6. bedste tid.

Tidtagning 2 blev kørt sidst på dagen lørdag, og endnu en gang var det Casper Lind Poulsen der var hurtigst, denne gang med tiden 1:09,805.
René Hoff var 9. hurtigst i hans Peugeot 307 GTI, med tiden 1:10,609.
Det betød at udgangspunktet for de to Team Plumber kører var helt optimalt før søndagens 2 løb.

René Hoff.

Søndagen viste sig fra en knapt så venlig side, altså vejrmæssig. Søndag formiddag var en overskyet fornøjelse, men banen var dog tør.

Casper Lind Poulsen startede fra pole position i hans Peugeot 307, og han havde en hård kamp med Christian Pedersen, som køre Renault Megane II, løbet igennem.
Casper kom godt fra start, men blev allerede på 2. omgang overhalet af Christian Pedersen. Casper endte dog med at trække det længste strå, og vinde med en margen på 1,424 sekund ned til Christian Pedersen.
Rene Hoff kæmpede det bedste han havde lært, men kunne ikke helt hænge på de forreste, han endte løbet på en flot 6. plads.
Det betød at begge Team Plumber kørerne fik værdifulde point med hjem.
Ud over at vinde løbet, brillierede Casper Lind Poulsen med at sætte løbets bedste tid på 1:09,840.

Casper Lind Poulsen vinder af det første løb, på 2. pladsen Christian Pedersen og på 3. pladsen Flemming Schantz.

Dagens andet løb blev kørt over middag, og her var regnen desværre kommet til Padborg. Ikke hammer regn, men en let regntåge som gjorde Padborg Park helt ufattelig glat.
Det passe dog René Hoff helt fantastisk, og han brillierede med en sejr 3,938 sekund foran Kent Iversen.
Casper Lind Poulsen var længe med fremme, men endte på 7. pladsen, 11,916 sekund efter teamkollegaen.

Vinder af løb nummer to: René Hoff, her flankeret af Kent Iversen (2. pl.) samt Flemming Schantz (3.pl.).

Casper Lind Poulsen præsterede igen at sætte løbets bedste omgangstid, den var på 1:17,894.

Efter weekends løb er Casper Lind Poulsen igen tilbage på den samlede 3. plads, og René Hoff er avanceret til en samlet 6. plads.
Begge Team Plumber kører er godt tilfredse med resultaterne, og ikke mindst pointene fra løbet på Padbog Park, nu skal succesen bare følges op i sæson finalen.

Næste løb, som samtidig er sæson finalen køres på Jyllands-Ringen 1. og 2. oktober.